Servicii de asistenta de medicina muncii

Furnizam servicii de asistenta de medicina muncii şi efectuarea controlului medical periodic. Detinem aparatura moderna specifica medicinii muncii si ne deplasam la sediile firmelor interesate.

Doua echipe de profesioniști sunt la dispoziție, la orice solicitare referitoare la servicii complete de medicina muncii și consiliere pentru servicii de medicina muncii efectuate tuturor angajaților dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

Serviciile medicale profilactice prin care se asigură supravegherea permanentă  şi promovarea stării de sănătate a angajaţilor dumneavoastra sunt:

– examenul medical la angajarea în muncă;
– examenul medical de adaptare la locul de muncă;
– controlul medical periodic;
– examenul medical la reluarea activităţii.

Serviciile medicale profilactice sunt acele servicii care preîntâmpină îmbolnăvirile şi prezervă starea de sănătate a omului.

Cu noi beneficiati de controale medicale periodice pentru evaluarea sanatatii angajatilor efectuate cu seriozitate si profesionalism, reusind preventia anumitor afectiuni inca de la inceputul apartiei lor.

Medicul de medicina muncii va fi la dispozitia firmei dumneavoastra si se va ocupa de efectuarea controalelor medicale ale tuturor angajatilor , participa la sedintele Comitetului de Securitate și Sănătate în Muncă (CSSM) la nivelul firmei dumneavoastra, intocmind rapoarte privind analiza starii de sanatate in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Efectuam examinari complete de medicina muncii care sunt necesare pentru:

– Obținerea fișei de aptitudine în vederea angajării, controlului medical periodic, reluarea muncii pentru toate categoriile de angajați,
– Obținerea de adeverințe pentru diferite concursuri, cursuri de specialitate, adeverințe de șomaj,
– Avem posibilitatea deplasării echipei pe teren atât pentru efectuarea controlului periodic cât și în vederea angajării cu posibilitatea efectuării pe teren a tuturor analizelor necesare (incluzând recoltări de sânge și examinări psihologice).
– Efectuăm  consiliere medicala pentru diferite probleme legate de angajații dumneavoastră sau îndrumări cu privire la legistația în vigoare.

Servicii ce pot fi solicitate la pachet sau detaliat:

a) examen clinic general (examenul  clinic va cuprinde examenul  tegumentelor , al mucoaselor,  al  ţesutului   celular  subcutanat,  al  sistemului  ganglionar, cu atenţie deosebită  pe  aparatul  locomotor  şi respirator, aparatul cardiovascular, măsurarea tensiunii arteriale şi a pulsului, examenul aparatului digestiv, aparatului urogenital,  sistem endocrin, probe vestibulare şi de echilibru – sub directa implicare a medicului de medicina muncii,
b) efectuare câmp vizual, acuitate vizuală, simţ cromatic (viziotest şi câmp vizual cu interpretare);
c) Audiogramă tip-modul aerian sau osos cu interpretare;
d) P.F.V. (probe funcţionale ventilatorii);
e) EKG (electrocardiogramă cu interpretare),
f)  R.P.S (radiografie pulmonara standard);
g) glicemie;
h) examen psihologic;
i)  analize de laborator –TGO, GPT, GGT,Creatinina serica, HLG, GAMA GT, HBS, HVC, HVA, VDRL,  hemograma completa inclusiv numar de trombocite şi indici eritrocitari, creatininemie, urobilinogen, grupa sanguină, examen sumar de urina, etc
j) probe vestibulare şi probe de echilibru,
k) examen radiologie coloana (la indicaţia medicului de medicina muncii, dacă e cazul, după analiza factorilor specifici profesionali),
– confirmarea sau infirmarea aptitudinilor de muncă prin incheierea şi eliberarea fişei de aptitudine

Incheierea dosarelor medicale prin concluzii si fise de aptitudine e asigurata de medicul specialist de medicina muncii angajat in cadrul SC MEDSERV MIN SA care, prin servicii specializate confirma sau infirma aptitudinea in munca pentru profesia si locul de munca unde angajatii examinati isi desfasoara activitatea, contribuie la prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, precum si mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a lucratorilor.

– Dosar medical complet  pentru angajare- inclusiv fisa de aptitudine

Prin aceste servicii medicale dorim sa fim alaturi in efortul dumneavoastra de a asigura angajatilor dvs. cele mai bune conditii de desfasurare a activitatii, prin monitorizarea si mentinerea starii de sanatate la un nivel optim, la costuri fara concurenta.

Comments are closed.